Nézzen szét Nyíregyháza ingatlankínálatában!

Ingatlantájoló.hu 2019.06.11 14:48:37

Nyíregyháza az ország észak-alföldi régiójának második legnagyobb városa Debrecen után. Bár sokáig messze elmaradt a cívis várostól, és munkanélküliségi rátáját tekintve az ország egyik legrosszabb helyzetben lévő városa volt. Az elmúlt néhány évben ez az arány megfordult, és ma már sokan költöznek a kedvező munkalehetőségek miatt a városba, melyeket elsősorban a LEGO és a Michelin nyíregyházi gyára biztosítja.


 

Hogy a város gazdasági helyzete az elmúlt években mennyit javult, az a születésszám növekedésén is meglátszik. A turistákat pedig az európai szintű elismerést kapott Állatpark vonzza. Nézzük hát, milyen eladó ingatlanokat találunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei megyeszékhelyen, az Ingatlantájoló kínálatában.

Kifinomult elegancia egy családi házban

Nyíregyháza egyik csendes utcájában helyezkedik el ez az 1995-ben épült, felújított családi ház, melynek belső tereire a rendkívül igényes és ízléses berendezés jellemző. Ezen felül az ingatlan olyan extrákkal rendelkezik, mint a szauna, a konditerem vagy a központi klíma.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nagy teraszos ikerfél egy lakóparkban

40 nm-es fedett terasszal rendelkezik ez az ikerfél, mely a Tesco mögötti lakóparkban található. A 2009-ben épült ingatlan nappali + 5 hálószobával és 2 fürdőszobával várja új lakóit. Kétállásos garázzsal és gyönyörűen parkosított kerttel rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Újszerű ikerfél kertvárosi környezetben

Az Orosi útról nyíló egyik csendes mellékutcában áll ez a szinte új ikerfél, mely 2018-ban épült. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával, 2 fürdőszobával és 2 gardróbbal rendelkezik. Kétállásos garázs, terasz és parkosított udvar is tartozik hozzá.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teljes bútorzattal, közel a belvároshoz

A belváros közelében, egy csendes utcában található ez a tetőtéri lakás, melyet most teljes berendezéssel együtt kínálnak eladásra. A nappali + 2 hálós lakás erkéllyel és udvari beállóval is rendelkezik, igény szerint garázs is vásárolható hozzá.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igazi családi otthon egy kedvelt lakóparkban

Nyíregyháza egyik kedvelt lakóparkjában, a városhoz közel, mégis csendes környéken áll ez az ikerház, melynek két lakása csak a garázsoknál csatlakozik. Az eladóvá vált ikerfél saját parkosított udvarral rendelkezik, ahol medence és játszótér is található. Az épületben nappali, 4 hálószoba és 2 fürdőszoba várja, hogy akár egy nagycsalád birtokba vegye.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egyedi, felújított panellakás Érkerten

Ez a lakás egy újabb bizonyíték arra, hogy egy panellakást is nagyszerűen fel lehet újítani. A tulajdonosok teljesen egyedi módon, a másfél szobás lakás kisebbik szobájában alakítottak ki egy amerikai konyhás nappalit, így a nagyobb szobában kapott helyet a tágas hálószoba, az egykori konyha pedig lehetőséget ad egy kisebb hálószoba kialakítására.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások